7D HIFU – Ett Revolutionerande Ansiktslyft Utan Kirurgi

Upptäck 7D HIFU hos Skinfiniti – en revolutionerande, icke-kirurgisk metod för ansiktslyft och huduppstramning.

Denna avancerade teknik, som är effektiv för alla hudtyper, använder högintensivt fokuserat ultraljud för att förnya huden genom att stimulera kollagen och elastin, vilket ger en yngre och fastare hud.

Efter en personlig konsultation och en skonsam session, erbjuder 7D HIFU märkbara resultat med minimala biverkningar, vilket gör det till ett idealiskt alternativ till traditionella kirurgiska ingrepp.

Till skillnad mot många andra behandlingar så är 7D HIFU en engångsbehandling. Behandlingen kan upprepas efter 1-2 år för att bibehålla resultatet. Om huden i behandlingsområdet är väldigt lös kan man upprepa behandlingen efter minst sex månader.

Vad är 7D HIFU-behandling?

Hos Skinfiniti erbjuder vi 7D HIFU, en avancerad icke-kirurgisk metod som effektivt stramar åt lös hud i ansikte och kropp och reducerar fett. Denna behandling, som passar alla hudtyper och både män och kvinnor, använder högintensivt fokuserat ultraljud för att stimulera produktionen av kollagen och elastin, vilket leder till starkare och friskare hud.

Hur fungerar behandlingen?

Behandlingen inleds alltid med en personlig konsultation. Speciellt ultraljudsgelé appliceras på huden för att leda ultraljudsvågorna effektivt. Varje session varar mellan 40 och 110 minuter, där patienten kan uppleva ett lätt stickande eller värme under huden.
En viss effekt kan man se direkt efter behandlingen men den största effekten sker gradvis. Slutgiltiga resultatet sker först efter 3–6 månader. Ny bindväv som ska växa till i skadeområdet sker långsamt ungefär på samma sätt sen en sena läker om den varit skadad.
Vi rekommenderar att ta bra kort på ansiktet före behandling och efter ca 3 månader för att få en bra uppfattning av resultatet.

Efter behandlingen

Patienter kan återuppta sina normala aktiviteter omedelbart med få till inga biverkningar. Resultaten börjar synas direkt efter behandlingen, med fortsatt förbättring över flera månader.

Skinfiniti är stolt över att erbjuda denna toppmoderna behandling som ett naturligt och effektivt alternativ till kirurgiska ingrepp. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss guida dig till en yngre och fräschare hud.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå