Microneedling, kallas ibland även Dermapen

10% Rabatt på efterföljande behandlingar, max 3 månader efter föregående behandling. Behandlingen är som mest effektiv i en kur på 3-5 behandlingar med en månads mellanrum. I behandlingen använder vi serum med vitamincocktail/ Hyaluronsyra. Innan behandlingen rengör vi huden och lägger en mask som förbereder huden för behandlingen. Efter behandlingen lägger vi en ny mask som förstärker effekten av behandlingen och lugnar ned huden.

Vid behandlingen använder vi serum med hög effektivitet (medical grade, t ex hyaluronsyra 3,5%). Vi anpassar kostnadsfritt ditt serum efter önskemål, t ex extra collagen eller c-vitamin.

Du kan också välja behandling med PRP (vampyrbehandling) mot ett pristillägg.

Om möjligt, kom till behandlingen utan eller med minimal makeup. Makeup är inget hinder för behandlingen men vi måste lägga ner lite mer tid på borttagning.

Microneedling är effektivt mot:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Åldrad och slapp hud
 • Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador)
 • Pigmenteringar
 • Fina linjer och rynkor
 • Röklinjer runt munnen
 • Huduppstramning och föryngring
 • Stora porer
 • Hudbristningar

Dermapen är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar, mer smärtfri och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv och djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling.

RF Fractional Microneedling

Upplev den banbrytande RF-behandlingen hos Skinfiniti i Stockholm, en avancerad metod som kombinerar microneedling med fraktionerad radiofrekvens för att effektivt förbättra hudens kvalitet med minimal återhämtningstid. Denna teknik, som är både FDA-godkänd och CE-märkt, erbjuder precision i hudföryngring och behandlar en rad hudproblem som ärr, rynkor, och ojämn hudstruktur. Skinfiniti står redo att ge dig en personlig konsultation och förvandla din hud med denna pålitliga och effektiva metod.
Nyskapande Behandling för Hudförbättring
Fraktionell Microneedling behandling utför hudföryngring genom att noggrant kontrollerad RF energi skickas direkt ner till ett specifikt djup i dermis med minimalt invasiva mikronålar. Kombinationen av micronålar och RF energi minskar behandlingstiden och återhämtningen avsevärt i jämförelse med fractional laser behandlingar. Passar alla hudtyper och hudfärger. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Beroende på hudproblem och förutsättningar rekommenderas att göra behandlingen som en kur, 1-4 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.
Vi ger 10% rabatt på alla behandlingar efter den första behandlingen.
Behandlingen är lite tuffare och effektivare än Microneedling utan RF och man kan med fördel lägga på en bedövningssalva på behandlingsområdet en stund innan behandlingen.

Microneedling stimulerar till ökad kollagenproduktion i huden och därmed få en jämnare hudstruktur. Nålarna penetrerar hudens övre lager till ett djup av max 2mm (terapeut väljer nållängd). Processen har två stora fördelar. Det stimulerar effektivt till ökad kollagen nybildning och att man genom nålkanalerna som bildas kan få en ökad och effektiv penetration av hudvårdsprodukter genom hudens övre lager (epidermis). Microneedling orsakar ett minimalt trauma för huden och kanalerna som bildats sluts efter en kort stund.

Behandlar en Mängd Hudproblem

Med RF Fractional Microneedling kan vi effektivt behandla:

 • Ärr
 • Bristningar
 • Pigmenteringar/Solskador
 • Stora porer
 • Ojämn hudstruktur
 • Fina linjer och rynkor
 • Diffus rodnad och kärl

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå