PRP/PRF Behandling

Upplev hudförnyelse med PRP-behandling hos Skinfiniti, en naturlig och säker metod som använder din egen blodplättrika plasma för att revitalisera huden. Denna innovativa behandling stimulerar kollagenproduktionen, ger huden lyster, minimerar rynkor och förbättrar hudstrukturen, inklusive behandling av akneärr och håravfall.

PRF är nästa generations blodplasma behandling och använder blodplättrik fiber istället för plasma vilket stärker effekten av behandlingen. Vårt erfarna team erbjuder en personlig konsultation för att skräddarsy denna effektiva behandlingsmetod för dina specifika behov och hudförhållanden.

Revitalisera Din Hud med PRP/PRF

Hos Skinfiniti erbjuder vi PRP-behandling, en innovativ metod som använder Platelet Rich Plasma (blodplättrik plasma) för att förbättra hudens struktur och utseende. Genom att injicera din egen plasma i ansiktet, huvudet eller andra kroppsdelar, utnyttjar vi din kropps naturliga läkningsprocesser.

Fördelarna med PRP/PRF

  • Stimulerar kollagenproduktionen och ökar blodtillförseln.
  • Ger en ungdomlig spänst och lyster.
  • Förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut ojämnheter, som akneärr.

Tillämpningsområden

PRP/PRF-behandling är effektiv för:

  • Hudföryngring
  • Behandling av akneärr
  • Motverka håravfall
  • Förbättra hudstrukturen
  • Behandla bristningar

Hur det Fungerar

Behandlingen innebär att vi tar ett litet blodprov, isolerar blodplättarna genom centrifugering, och sedan injicerar plasman eller fiber i de önskade områdena. Denna process stimulerar kroppens egna celler att återskapa och bygga upp vävnader.

Säker och Naturlig Metod

PRP/PRF är en säker metod som använder patientens egna blod, vilket minimerar risken för allergiska reaktioner och biverkningar. Behandlingen är effektiv och har en lång hållbarhet, fungerar som ett utmärkt komplement till din vanliga hälso- och skönhetsrutin.

Konsultation och Bokning

För mer information eller för att boka en konsultation för PRP/PRF-behandling hos Skinfiniti Södermalm, kontakta oss idag. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig uppnå en friskare och mer strålande hud.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå